Online Booking

Salon International Oct 05th-07th 2019

Stands die ieder jaar groter worden, presentaties met grote namen in de kapperswereld en het laatste nieuws op haargebied. We hebben het hier natuurlijk over Salon International, hét internationale kappersevenement van het jaar.

Salon International is een van de meest inspirerende evenementen in de wereld op het gebied van hairdressing. Ook dit jaar bezoeken wij wederom deze unieke beurs om ons te laten inspireren.

Ongeveer 400 exposanten zullen aanwezig zijn dit jaar bij Salon International,varierend van grote internationale exposanten tot nieuwe onafhankelijke bedrijven en alles daar tussenin.

Op de kleinere podia zullen honderden presentaties en demonstraties worden gegeven om uit de eerste hand te kunnen zien hoe nieuwe materialen en producten kunnen worden toegepast en de voordelen daarvan. In de grote zalen op de live podia zullen workshops en shows te zien zijn die worden verzorgd door een aantal van de meest creatieve, invloedrijke en gerespecteerde namen in de internationale kappersbranche.