Online Booking

 

AVEDA Earth Month 2013
Aveda Earth Month vindt dit jaar voor het 14e jaar achtereen plaats. Het is een initiatief dat fondsen werft en de aandacht wil vestigen op milieuprojecten over de hele wereld. Sinds 1999 heeft het Aveda netwerk meer dan $26 miljoen opgehaald om milieu organisaties te ondersteunen. Al meer dan 6 jaar werken Aveda en Global Fund Greengrants samen om schoon water projecten wereldwijd te steunen. Mede door de verkoop van de heerlijke geurkaars “Light the way”.

 

sojakaarsklein

Red Levens met de Aveda Soja Kaars: welk verschil kan uw donatie maken?

Ook als je astma hebt kun je waarschijnlijk tegen de kaarsen van Aveda die op basis van soja gemaakt zijn. Normaalgesproken is € 15 voor een kaars misschien boven uw budget, maar de Light the Way Candle doet goed! In april doneert sojakaarsklein Red levens met de Aveda soja kaars Aveda 100% van de aankoopprijs van deze kaars en de hippe organic Earth Month Shopper aan Global Fund Greengrants, een non-profit organisatie die waterprojecten over de gehele wereld steunt ten behoeve van schoon water. Dit jaar organiseert Aveda Benelux de Aveda Pop-Up Experience 2013 om, dwars door heel Nederland, extra geld op te halen ten behoeve van Earth Month.

tas

 

AVEDA Benelux – Earth Month Pop-Up Experience 2013
AvedaBenelux organiseert dit jaar de Earth Month Pop-Up Experience om fondsen in te zamelen ten behoeve van Earth Month. De hele maand april zal de speciale Earth Month Pop-Up Experience door Nederland rijden. Op hun facebookpagina kun je binnenkort vinden waar precies.

Deze Pop-Up Experience zal in 10 steden te vinden zijn. Dus zoek de Aveda bus op, geniet van een kopje thee en maak kennis met de Aveda rituelen. in ruil voor een vrijwillige donatie krijg je een lekker ontspannende stress-fix handmassage. Je kunt dan meteen de Light the Way Candle™ en de speciale shopper kopen. Van dit alles gaat 100% van de opbrengst naar het Global Fund Greengrants. De Light the Way sojakaars kost € 15 en de Organic Earth Month Shopper € 3,50bus