Online Booking

AVEDA ELEMENTAL NATURE™ GEZICHTSBEHANDELINGEN | FACIAL TREATMENTS

PURE FOCUS FACIAL

Weldadige introductie van onze unieke op bloemen en planten gebaseerde producten en behandelingen die uw huid en geest zullen verkwikken. Kies uit exfoliatie, gezichts- en/of nekmassage of maskerbehandeling.

 

30 minuten39,50

ELEMENTAL NATURE™ FACIAL

Uitgebreide gezichtsbehandeling afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoefte van de huid. De huid wordt gereinigd waarna er een massage en een masker volgt. De behandeling ontspant, balanceert en verzorgt.

 

60 minutes59,50

GREEN SCIENCE SKIN-RENEWING TREATMENT

Green Science™ verstevigt de huid en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes en verzacht de huid. Deze unieke gezichtsbehandeling combineert high-tech planttechnologie met high touch huidtherapie door 5 fasen massage technieken om uw huid te vernieuwen en te laten herstellen. U geeft aan waar in uw gezicht, hals en decolleté u het meest aandacht nodig heeft, wij zorgen voor een ontspannende ervaring die uw huid jeugdiger maakt. We adviseren een kuur van 4 wekelijkse behandelingen, gevolgd door een maandelijkse behandeling om het resultaat de onderhouden.

 

60 minutes64,50

ENBRIGHTENMENT ™ BRIGHTENING TREATMENT

Aveda’s Enbrightenment™ huid-verzorging combineert de wetenschap van pure bloemen en plantentechnologie en High- Touch huidtherapie. Door middel van Aziatische massagetechnieken ervaart u tijdens deze innovatieve behandeling een diepe ontspanning. Uw huid zal gezonder functioneren. Vervelende verkleuringen in de huid die veroorzaakt zijn door hyperpigmentatie verminderen zichtbaar en de helderheid wordt bevorderd.Het resultaat? Een stralende huid en een prachtige egale teint.

 

60 minutes64,50

OUTER PEACE™ BLEMISH RELIEF TREATMENT (60 MIN)

Geheel volgens Aveda’s holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie, onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt o.a. door stress verlagende massagetechnieken. Tevens krijgt u persoonlijke Lifestyle en voedingsadviezen.

 

60 minutes64,50

BOTANICAL SKIN RESURFACING

Deze gezichtsbehandeling is Aveda’s alternatief voor microdermabrasie. Wij combineren de kracht van Toermalijn met een nieuwe techniek, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze het huidoppervlak verzacht en gladder maakt. Lijntjes verfijnen en rimpels worden zichtbaar verminderd. Uw huid krijgt aanzienlijk meer glans; dit alles zonder de huid te beschadigen of irritatie te veroorzaken.

 

60 minutes64,50

PERFECT PLANT PEEL™ (AVEDA’S ALTERNATIEF VOOR CHEMISCHE PEELING)

De perfect Plant Peel zorgt actief voor een merkbaar zachtere huid en zichtbare verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling verminderd fijne lijntjes en rimpels, exfolieert de dode huidcellen, het verheldert de teint van de huid en vernauwd poriën, om zodoende een stralende jongere huid te creëren. Voor het beste resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen aanbevolen.De Perfect Plant Peel™ is alleen te combineren met de bovenstaande behandelingen

 

15 minutes15,00

AVEDA ELEMENTAL NATURE™ LICHAAMSBEHANDELINGEN | BODY TREATMENTS

Een gepersonaliseerde massage, pakking en/of scrub gebaseerd op de Aveda Elemental Nature™ filosofie met gebruik van uw favoriete Aveda aroma’s.

CARIBBEAN THERAPY SCRUB TREATMENT

Genezende aanraking in combinatie met plantaardige ingrediënten van de Caraïben voor innerlijke rust. Na de scrub neemt u een verfrissende douche waarna een herstellende lichaamsmassage volgt in het lome tempo van de Caraïben.

 

60 minutes59,50

ELEMENTAL NATURE MASSAGE

De Elemental nature massage wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Deze is gericht op het herstellen van de natuurlijke balans in uw lichaam volgens ayurvedische principes. Een voetmassage en hoofdhuidmassage maken de behandeling compleet.

 

60 minutes59,50

FUSION STONE MASSAGE

Een unieke massage waarbij de warmte van de basaltstenen diep doordringt in het spierweefsel waardoor de bloedcirculatie wordt verbeterd en afvalstoffen worden afgevoerd.

 

60 minutes59,50

HANDRELIEF HANDMASSAGE

 

15 minutes20,00

VOETREFLEX MASSAGE

Deze eeuwenoude Aziatische therapie van het aanbrengen van lichte druk op de reflexpunten op de voetzool helpt de bloedcirculatie te verbeteren, ontspant het lichaam en herstelt de energiestromen door het lichaam. De voeten worden behandeld met een lichte scrub waarna de massage volgt.

 

60 minutes59,50

Harsen

Bovenlip12,50

Bovenlip en kin17,50

Oksels15,00

Onderbenen22,50

Gehele benen35,00

Armen20,00

Bikinilijn20,00