Online Booking

 

AVEDA Earth Month April

Ter ere van Earth Day, heeft Aveda een volledige maand gewijd aan het eren, vieren en het verwerven van fondsen om de aarde en haar bevolking te beschermen. Sinds 1991, hebben we, dankzij de passie van het Aveda netwerk en onze gasten, meer dan $38 miljoen ingezameld om onze partner organisaties te ondersteunen die direct invloed hebben op de milieuveranderingen.

Als onderdeel van onze Earth Month initiatieven in april, schenkt Aveda 100% van de aankoopprijs (gebaseerd op de adviesverkoopprijs €15) van Aveda’s limited-edition light the way™ candles aan Global Greengrant Fund voor water projecten in meer dan 70 landen. Er worden bijkomende fondsen opgericht dankzij de passie van het netwerk van de Aveda salon/spa professionals die evenementen vertegenwoordigen en grondleggers die collectief meer dan 40 regionale partners wereldwijd ondersteunen, die op lokaal niveau schoon water beschermen en inwoners opleiden over regionale waterproblemen.

 

Koop Aveda’s limited-edition light the way™ Candle en doneer hiermee de volle aankoopprijs € 15,= aan waterprojecten in meer dan 70 landen!